Dambořice

Oficiální stránky jihomoravské obce Dambořice

Kultura

Dambořice » Kultura » Festival

Festival

Obec Dambořice oznamuje, že letošní
VIII. Soutěžní festival folklorních souborů Dambořice 2020,
který se měl konat v období 3. 7. - 5. 7. 2020
byl z důvodu současné krizové situace ZRUŠEN.
O zrušení rozhodla Rada obce Dambořice na své 36. schůzi dne 25. 3. 2020.

Fond mikroprojektů

Oficiální internetové stránky

Program a další informace nalezete na adrese www.festivaldamborice.cz

Výsledky IV. SFFS Dambořice 2014

Skončil V. Soutěžní festival folklorních souborů Dambořice 2014. Všechny soubory předvedly v sobotním soutěžním pořadu fantastické výkony. Porota však mohla udělit jen několik cen.

Celkový vítěz pro rok 2014 - NS Hanýsek Šakvice

Cena diváků a cena za choreografii – Hanýsek Šakvice

Cena za hudební doprovod – Cifra Uherské Hradiště

Cena za taneční projev – Friška Kyjov

Zvláštní cena poroty pro jednotlivce za hudbu – Anna Osičková

Vítěz
Fotky z festivalu

V. soutěžní festival folklorních souborů Dambořice 2014

Jak již název napovídá, tak jde o festival trochu lišící se od ostatních festivalů a to tím, že je soutěžní. Pro soutěž je dané téma a to se prolíná celým festivalem. Letos jsme si nachystali téma HRAČKY PLAČKY. Soutěžní část probíhá v sobotním večeru a účastní se ho folklorní soubory, které se mohli přihlásit na jednotlivé podtémata uvedené v sekci Soutěžní část. Hlavní cena pro soubory je opravdu hodnotná a pochází z umělecké dílny Viléma Čecha.

Sezení

Celý festival obsahuje 14 pořadů, které mají diváky nejen pobavit, ale i představit kulturu z jiných regionů či států. Po nepovedeném vystoupení Bolka Polívky na konci ročníku 2012, zaviněného zejména prudkou bouřkou, jsme si pro Vás připravili lahůdku v podání divadelně tanečního vystoupení souborů Všetečníci a FS Poleno z Bratislavy. A jak se povede ten letošní festival? To musíte posoudit vy, diváci a navštívit Dambořice na začátku prázdnin roku 2014.

Pro širokou veřejnost máme připraven i bohatý doprovodný program. Např. jarmark, kde se představí řemeslníci z Hanáckého Slovácka a Slovenska či ochutnávku vín místních vinařů.

Vaše cesty k bezpečí Pálení klestí Portál krizového řízení pro JmK

Prohlášení: Webové stránky využívají technické cookies. Jedná se o nezbytné krátkodobé cookies sloužící ke správnému chodu funkčních prvků webové stránky.

~ Copyright © 2009 - 2024, Obec Dambořice • Mapa stránek | AdminisitraceXHTML 1.0 | CSS 3 | printer-friendly | SEO | Semantic Web ~
 Adminisitrace